echipa magazinuldetermopane.ro

Ne-am axat și o facem în continuare pe transparență, seriozitate și corectitudine, față de tine, nu doar clientul ci și partenerul nostru. Suntem o companie tânără, cu un colectiv tânăr, generator de idei constructive, aflat în permanență interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor tale, cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea și montajul Ferestrelor și Ușilor cu Tâmplărie PVC și Geamuri Termopane. În urma solicitărilor din ce în ce mai mari, am decis sa înființăm și departamentul de Reglaje și Reparații Termopane.

 


Referințe

Cum a venit frigul, cum a inceput sa-mi suiere vantul prin geamuri. Am apelat la echipa magazinul-de-termopane si mi-au rezolvat toate problemele.

Mihai Albu

Practic nu mai puteam ieși pe balcon, usa nu mi se mai deschidea. A venit meseriasul, in cel mult 10 minute mi-a rezolvat problema. Ba mai mult mi-a si reglat usa fara alte costuri! Foarte multumita!

Ana Maiorescu

Am facut programarea si a doua zi, cu 5 min inainte de ora stabilita, baietii erau deja pe treaba. S-au miscat extraordinar de repede si au mai si facut curat in urma lor. Asa da!

Ioana Pop

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți