Importanta feroneriei

10.11.2019

Feroneria ce este integrata in tamplaria PVC constitie o componenta importanta a carei caracteristici trebuie vizate amanuntit. Fara aceasta, profilul ferestrei sau a usii nu ar putea functiona.

De ce este importanta feroneria?

Pentru a va face o ideea de ansamblu, rolul principal al acesteia este de a face posibila inchiderea si deschiderea articolelor din tamplarie PVC prin actionarea unui maner special. Mai mult decat atat, feroneria asigura etanseitatea prin dispunerea bumbilor de inchidere pe tot perimetrul profilului.

Tot din categoria feroneriei fac parte si balamalele. Acestea au rolul de a sustine fereastra, fiind utile in acest sens si pentru reglarea acesteia.

Prin ce asigura feroneria calitatea etanseizarii?

Varietatea produselor din tamplarie PVC atrage dupa sine numeroase incertitudini in ceea ce priveste alegerile. De cele mai multe ori, producatorii aleg profilele de feronerie in functie de pret. Din perspectiva functionarii pe termen lung, acest aspect influenteaza in mod direct calitatea.

Daca feroneria este defecta, atunci etanseizarea are de suferit. Acest lucru survine in special din faptul ca sistemele de inchidere nu mai functioneaza in parametrii corespunzatori. Echipa noastra de la magazinul-de-termopane.eu asigura reparatii ce vizeaza categoria feroneriilor.

Pe pagina noastra, magazinul-de-termopane.eu sunt prezentate in mod detaliat serviciile oferite. In principal, ne orientam asupra defectiunilor ce privesc manerele, balamalele si implicit efectuam si regalajele aferente.

Pentru a va asigura ca feroneria nu are de suferit deteriorari frecvente sau imediate, atunci cand achizitionati o fereastra termopan va recomandam sa urmariti cateva aspecte.

  • Rezistenta la vant

Acesta este un criteriu ce merita vizat in special de persoanele care locuiesc in zone supuse la vant puternic. Calitatea feroneriei este redata de rezistenta la actiuni ale vantului de diferite intensitati.

  • Etanseitate la apa

Acest criteriu face referire la capacitatea feroneriei de a etansa in conditii speciale de ploi abundente.

  • Ventilatia

Ventilatia sau permeabilitatea la aer este un alt aspect pe care va recomandam sa il urmariti in momentul cand achizitionati un articol de tamplarie PVC. Patrunderea aerului in locuinta este un criteriu ce nu trebuie neglijat. Daca nu este posibila circulatia aerului pot sa apara probleme respiratorii si nu numai.

In principal, cuvantul cheie care asigura rezistenta si durabilitatea in timp este calitatea. Un produs de tamplarie PVC este alcatuit dintr-un ansamblu complex de componente. Fiecare are un rol bine stabilit. Prin urmare calitatea trebuie sa primeze.

Daca dupa un timp va confruntati cu probleme de condens intre sticlele ferestrei sau sesizati frecvent o intensitate acuta a zgomotelor exterioare, atunci se anunta faptul ca ferestra sau usa termopan este deteriorata si necesita reparatii. Mai mult decat atat, poate fi vorba despre o defectiune a garniturilor. In aceasta ordine de idei, asiguram servicii de inlocuire a garniturilor.

In ceea ce priveste remedierea acestor probleme, echipa noastra  va sta la dispozitie cu servicii de inlocuire a garniturilor de etansare si inspectari tehnice a starii de functionare a feroneriei. Mai multe detalii despre costuri si in ce constau serviciile noastre de reparatii termopane le gasiti pe https://magazinul-de-termopane.ro


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți