Plasele de insecte tip rulou – recomandari in utilizare

10.11.2019

Primavara si vara sunt anotimpurile foate asteptate de catre majoritatea persoanelor, prin faptul ca temperaturile de afara cres, astfel va puteti bucura de activitati diverse in aer liber. Confortul din locuinta este de asemenea important, iar aceste sezoane recunoscute pentru ploile torentiale frecvente favorizeaza inmultirea tantarilor.

Odata cu renasterea naturii apar si musafirii nepoftiti cum sunt gazele, tantarii si alte insecte ce ne incomodeaza mai ales in timpul somnului prin zgomotul pe care il produc. O solutie avantajoasa ce nu implica utilizarea substantelor toxice de eliminare al acestor insecte consta in montarea plaselor anti insecte.

Acestea sunt de mai multe tipuri si sunt catalogate dupa tipul de montaj si mod de utilizare. Astfel magazinul-de-termopane.ro va ofera acces pentru o mai buna orientare spre variantele necesare sau care se pliaza pe cerintele proprii.

In cataloagele disponibile puteti regasi plase anti insecte fixe, cu balamale sau tip rulou. De asemenea aceste modele sunt disponibile pe mai multe culori si marimi. Tipul de tamplarie al ferestrei, precum si alti factori pot influenta alegerile de aceea este bine sa va documentati inainte.

In cele ce urmeaza ne-am propus sa detaliem aspectele legate de plasele anti insecte de tipul rulourilor si ce presupune montarea, intretinerea in timp si efectele reprezentate de scopul propriu zis al acestora.

Plasele anti insecte tip rulou - avantaje si recomandari

Este cert faptul ca aceste modele sunt prezente frecvent in achizitiile ce vizeaza domeniul termopanelor in general. Un prim punct spre care este orientata atentia se refera de facilitatea in manevrare si utilizare.

Plasele anti insecte de tip rulou reprezinta o investitie avantajoasa privind raportul cost versus beneficii. 

Intretinerea acestora este una relativ usoara, in sensul ca se pot aspira sau sterge cu buretele fara probleme. Un punct in plus fata de plasele anti insecte cu balamele implica durata mare de viata al acestor produse, fiind rezistente la vant datorita sistemului de strangere.

In ce conditii este necesar sa alegeti plase anti insecte de tipul ruloului?

Pe langa design-ul redat ferestrelor ce pot fi in orice moment lasate libere, plasele rulou pot prezenta importanta in diverse cazuri care implica automat o astfel de alegere.

Locatia apartamentului la parter poate fi una dintre problemele ce intervin in momentul in care ferestrele sunt prevazute cu gratii.

Un alt reper include posibilitatea unui spatiu redus, ce atrage o astfel de solutie. Mai mult decat atat, in functie de tipul tamplariei acestea pot fi sau nu prevazute cu posibilitatea de montare a balamalelor pentru plasele anti insecte aferente.

Un alt element ce impiedica monatarea altor tipuri de plase - inamici ai insectelor este prezenta unui rulou pentru protectia solara. Jardinirele de la geam intra tot in aceasta categorie.

Chiar daca acestea nu se pot spala sub dus, sau defectiunile necesita inlocuire in totalitate, in schimb va recomandam sa luati in vedere rezistenta in timp, in special asupra factorilor meteorologici extremi ce prin acest sistem nu isi fac simtite actiunile.

Va stam la dispozitie cu detalii informative despre toate tipurile de plase anti insecte de care dispunem in cataloagele noastre pe https://magazinul-de-termopane.ro

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți