Noutăți

Geamurile termopan trebuie reglate în funcţie de anotimp pentru a se maximiza performanţa acestora. Activităţile de întreţinere trebuie realizate tot timpul, dar în special atunci când se trece de la anotimpul cald la cel rece şi invers.Durata de viaţă şi eficienţa ferestrelor termopan depind de cel puţin două lucruri importante. În primul rând,...

Trendul geamurilor termopan este unul actual şi, se pare, într-o continuă extindere. Par a fi mai practice, mai sigure, asigură izolaţie termică şi fonică. Pe măsura avantajelor acestor geamuri, exista şi interesul crescut pentru ceea ce ţine de îngrijire, curăţare şi reglare. Termopanele trebuie reglate din când în când şi, cel mai important,...

Feroneria ce este integrata in tamplaria PVC constitie o componenta importanta a carei caracteristici trebuie vizate amanuntit. Fara aceasta, profilul ferestrei sau a usii nu ar putea functiona.

Atunci cand alegeti tipul de tamplarie PVC va raportati la amenajarea deja existenta a casei sau dupa caz tineti cont de spatiul disponibil. Doar ca, in timp apar schimbari ce va determina sa schimbati si fereastra, tipul de deschidere fiind cel mai adesea preferat altfel. Iata un motiv puternic pentru care serviciile noastre sunt o necesitate.

Primavara si vara sunt anotimpurile foate asteptate de catre majoritatea persoanelor, prin faptul ca temperaturile de afara cres, astfel va puteti bucura de activitati diverse in aer liber. Confortul din locuinta este de asemenea important, iar aceste sezoane recunoscute pentru ploile torentiale frecvente favorizeaza inmultirea tantarilor.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți